Fotosession; 130601 E♥A Sneak Peak….

Postad på Jun 2, 2013 | 1 kommentar

Jaaa då var säsongen igång, 130601,  BRÖLLOP mellan E & A, och som numera är tradition bjuds det på sneak peak tills att brudparet gett sitt godkännande till publicering av deras bilder, så håll ut förhoppningsvis kommer ni få se, så vackra, så kära ett härligt kärlekspar med en helmysig familj….

Trots lite med tid då det blev lite förseningar sånt som händer såna här dagar, så hann vi få härliga bilder som jag nu hoppas paret blir nöjda med :-), dem har ju inte sett nån bild själva än, här bjuds det ju bara ryggarså länge…..

Om ni funderar över bilden med sex stycken ringar, graverade FAMILY, så…. i denna familj blir ingen utan, här fick alla familjemedlemmar en varsin ring på sitt finger!

UNDERBART!!!! Har aldrig sett det förut men jag blev helt såld på det, såklart ska alla i familjen  känna sig delaktiga, finner inga ord över det initiativet… Älskar det!

Det ju kan berätta i detta inlägg är att den fina, underbara buketten kommer från Iris Blomsterhandel, där duktiga floristen Åsa Johansson stått för design och iordningställande av den. Meeen mer om detta kommer , nu njuter vi av den fina ”förrätten” VARSÅGOOODA!!! :-)

En kommentar

 1. Men guuud så fint Malin.
  Jag ser ju vilka dessa är….

  Som sagt vilken fin idè med ringarna. Vackert.
  Ser fram emot mer bilder….

  Vi ses snart. Tjihoooo.
  Kram
  Linda

Skriv en kommentar